Skip to main content

My darling,

Sunt în plină efervescență: am decis să organizez acasă la mine petrecerea celor 4 mousquetaires, adică eu și alte trei tipe, care nu se cunosc între ele, dar fiecare mă știe pe mine.

Toate vegetariene, unele mai obsedate, altele mai relaxate.
Teo nu mănâncă, spre exemplu, nici un fel de brânză.
Eu ador creveții, dar nu cumpăr nimic de mâncare dacă nu e “organic”.
Cath are salate nenumărate, home made în ghivece Gulliver.
Iar Mati nu știu dacă mănâncă ceva vreodată.
NO red meat, for no-one!

Toate cu afinități yoga.
Doar eu… zburdalnică și infidelă precum îți poți imagina… mai nou, înșel covorul de yoga cu un sac de box. Sau mă rog, mă străduiesc… fiindcă zisul sac e cam indiferent la loviturile mele, mă sfidează gen: “pussy!”
Mati e și prof de yoga, sigur mă va readuce pe drumul cel bun.

Celibatare în fapt toate, eu și Cath încă oficial căsătorite.
Cath și-a regăsit prima iubire acum vreo 10 ani și de atunci se revăd relativ des. Oficial părăsită de soț exact acum un an. El e în Luxembourg cu “noua” lui iubită, dar a stat mereu acolo de vreo 20 de ani și venea la Bxl doar în week-end.

Femmes l-i-b-r-e-s (în adevăratul sens al cuvântului).

Teo(dora) a părăsit Bulgaria/soțul/fiul (major) de ani de zile dar face naveta aviatică periodic “just for the sun”, învață greaca “just for the fun” și are un iubit “maybe just for the sex”.
Roșcată, ondulată, pistruiată.

Mati(nda) e metisă, origini flamande și congoleze (sau ruandeze, uit mereu) e de o frumusețe răpitoare, contabilă by day, profesoară de yoga în timpul liber, despărțită afectiv acum 10 ani, în acte divorțată acum 6 luni.
Adeptă practicantă a meditației Vipassana the hard wing, inimă căt un dulap într-un corp de adolescentă.
Dancing with her is orgasmic. Și știu ce spun, am improvizat odată împreună ceva la o petrecere, parcă pe Mambo nr 5… ca să șocăm burghezia.

Cath(erine) e fostă campioană belgiană de tenis, documentalistă la Căile ferate belgiene, 3 copii crescuți singură, cu excepția sfârșiturilor de săptămână, “honey I’m home!”.
Forever in love de prima ei iubire … și el foarte eronat căsătorit, dar și foarte demn înfășurat în lozinca “je ne peux pas la quitter maintenant”.

Eu. Mă știi.

În grupul Whatsapp nou creat și intitulat “Les mousquetaires” le spuneam că le invit la masă (nu gătesc, cumpăr toate ingredientele și pregătim împreună) subînțeles MojitoRoyal-Champagne-VinBlanc-VinRouge-no-Vodka și că scopul serii este să povestim secrete nemărturisibile, experiențe de “femmes libres”, și orice altceva evolutiv sau emoționant.
Cu o condiție: adevărul, tot adevărul și numai adevărul.

Recunosc, am stresat la gândul că poate sunt eu prea idealistă și visez cai verzi pe pereți, nimeni nu va fi interesat de așa ceva.
Wrong! And bam!
Prezență general confirmată în mai puțin de o oră, cu o dată definitiv fixată, 17 ianuarie.

Alo?
4 tipe imediat de acord?
Tous pour un et un pour tous!
Je fais des miracles.

Dacă ai fi o furnică… ai avea badge VIP cu acces backstage.
Sigur ai face un salt evolutiv în înțelegerea misterului feminin.
Dar având în vedere cât de sfios ești… poate e mai bine că nu poți veni.

Amalia