Skip to main content
Gânduri

O viață fericită

By 18/06/2021No Comments
Cum? Suntem deja în luna iunie? Care an? Covid 2? Și a venit deja vara, care pleacă mâine? S-au deschis terasele și au fost luate cu asalt?
Dar vouă nu vi se pare că ieri vă scriam despre Crăciunul Al Capone și mâine-poimâine vă scriu o compunere intitulată “Unde mi-am petrecut vacanța”?
Timpul zboară, deși – sincer – avem senzația aceasta ciudată că batem pasul pe loc, nu?
Ați aflat cât de dăunătoare pentru organism e sărăcia aia de proteină Spike? Fix aia pe care o admira toată lumea, cât de revoluționară era, și cât de la țanc pica pentru „vaccinul” anti-Covid. A se citi testare genetică neautorizată, care contravine Protocolului de la Nuremberg.
Nu vă mai pun aici articolul care tocmai asta explică în detaliu… Dar mai mare mila de vaccinurile astea făcute în pripă, la grămadă/întrecere și pe bani prea mulți, că vaccinurile nu sunt gratis, asa cum scrie negru pe alb în „invitația” la vaccinare. Am primit-o, am râs pe brânci o juma’ de oră, numa’ bancuri deocheate în ea…
Cică proteina asta se transmite de la mamă la bebeluș, prin laptele matern. Odată injectată în organism, nu e unde-o pui, acolo stă… Fir-ar ea să fie, migrează în anumite organe interne (cu aciditate, cică) și se multiplică acolo. N-are cum să fie de bine, chestia asta. Crește pe dinăuntru…
Dar asta e sigur o nouă teorie medicală, inventată cică recent, netam-nesam, tocmai de Tatăl proteinei Spike, care-și cere iertare public de la oameni, pentru inducerea în eroare.
Însă voi nu puneți la suflet, sincer! Omul e cerebral-complotist, clar!
Eu vreau ca la chinezii ăia comuniști: îți plătești medicul de familie atâta vreme cât te menține sănătos. Medicină ancestrală, tradițională, pe bază de plante. 2000 de ani de iscusință, de măiestrie cu adevărat terapeutică. Iar dacă te îmbolnăvești, atunci te îngrijește gratis, pentru că nu a fost suficient de atent la starea ta de sănătate… Aoleu reputația!
Vă imaginați ce fel de doctori am avea? Cât de diferiți ar fi de cei pe care îi cunoaștem?
Spre exemplu, mergi la consult pentru o simplă răceală (euh… mergeai pe vremuri, că acum nu mai îndrăznești să te duci la consult doar pentru asta, că te internează direct în costum de plastic) și pleci de acolo li-te-ral cu o rețetă-cearșaf…
Dar, dacă ești ca mine, o arunci direct la gunoi, pardon… în punga galbenă de reciclare a maculaturii. Salvați Planeta!
Ziceam: mergi acasă, faci o baie fierbinte, bei un lapte răsfiert cu ou crud, iei o linguriță de miere B-I-O și gata, la culcare, cu 2 pijamale pe tine și 2 perechi de șosete de lână. Dacă ești celibatar. Dacă nu… păiii, euh… să desenez care ar trebui să fie poziția ta oficial-gol-goluță, sau cum?
Pe scurt, răceala e răceală, trece singură, fără chimicale. Hai, ajunge cu văicăreala medicală, unde plecați în concediu vara asta? Nicăieri?
Ho-pa… Ce articole subversive ați citit voi, care ziceau că vaccinat fiind, nu e bine să te expui unui risc inutil, să te înghesui cu toti nesp… nevaccinații pe plajă sau la terasă, și să îți strice ăia bunăciune de „imunitate” chimică, sănătoasă, atât de olimpic încropită…
Btw, mi-a zic cineva o chestie super-deșteaptă și v-o supun atenției, să vedem, voi ce părere aveți? Ce-ar fi, dacă în loc să arătăm „adeverința electronică de culoare verde” (= 2 doze, vaccinarea aproape completă) sau rezultatul negativ al unui test PCR… ce-ar fi să dovedim altceva, mult mai benefic și mult mai pertinent în speță?
Rezultatul unui test de imunitate, care să arate numărul de unități? Ne-am lua la întrecere… gen, tu câte ai?
Hai mă, e așa de mare a ta? Fugi d’aicea, cu burta-aia-bericică? A mea e mai mare, am peste 500 de unități! Naturale toate!
Fără alcool (Ministerul Sănătății acordă o excepție la șampanie brut nature = fără zahăr adăugat, sau brut imperial).
Fără țigări (de ani de zile), sport cât cuprinde o agendă din păcate deja super plină, sex la greu – nu mai precizez: mono, bi sau de la tri în sus, după gust.
Hrană doar bio (cu ștampilă), yoga (de îndată ce se reiau cursurile în interior), meditație (veșnică, în fond tot circul ăsta covidic îndeamnă permanent la meditație, altfel Doamne ferește devii complotist și nu e vaccin pentru asta).
O viață fericită, ce mai!
Amalia

Cu încredere, că nu mușcă!

Medie 5 / 5. Aventurieri: 2