Skip to main content
My darling,
Cele trei ouă Yoni, pe care tocmai le primisem prin poștă, “from India, via France with love”… sper că ești curios.
Și nu le-am comandat fiindcă vine Paștele, ca să fie limpede de la bun început.

Ce am comandat eu, dar pot fi multe alte posibilități: cuarț roz, cuarț fumuriu, jad, obsidian…:

  • cel mai mare, e din ametist: favorizează concentrația, intuiția, calmul mintal, claritatea ideilor și seninătatea, e și piatra meditației, transformă energii.
  • cel mijlociu, din aventurină: induce pacea interioară, răbdarea și toleranța față de situații care, altfel, ar provoca stress.
  • iar prâslea, e din ochi de tigru: permite întrezărirea resurselor interioare, poate dizolva anumite blocaje, ajută la decantarea intențiilor și la găsirea curajului și a echilibrului necesare pentru a le trăi, piatră de protecție.
Evident, e o descriere cât se poate de succintă. Fiecare are proprietăți curative diferite, dar în fond sunt cristale sau pietre (semi-)prețioase, șlefuite lucios, într-o formă ovoidă perfectă.
Când spun “pietre”, asta presupune o anumită greutate, o anumită densitate, acestea variind, evident, și în funcție de mărime. Și sunt reci…
În sanscrită, în cultul Shiva, “yoni” reprezintă organul genital feminin. Este simbolul energiei feminine, denumită shakti (cea masculină fiind lingam).
Așadar, aceste ouă Yoni se folosesc introducându-se în vagin. Nu toate deodată. De obicei, se recomandă să începi cu cel mijlociu. Dar și asta depinde mult de vagin, căci nu sunt două la fel.
Cu ajutorul Yoni, după anumite exerciții, rezultatele sunt, printre altele, o întărire a mușchilor vaginali și a planșeului pelvin, senzații mai fierbinți în timpul actului sexual, o lubrifiere mai intensă, orgasm mai frumos, extaz mai profund și chiar, după o practică relativ îndelungată, o comuniune divină.
Cu vărsta, cu sarcinile, cu oboseala și cu rutina unei vieți absolut normale, primul lucru care trădează o dorință din ce în ce mai anemică e tocmai acea “sécheresse vaginale” (eu îi spun deșert feminin) de care se plâng multe femei care consultă un medic specialist. Li se recomandă să cumpere în farmacie lubrifiant, impresionant! Nu te pui cu medicina modernă…
Principiul Yoni e simplu: se bazează pe gravitate. Având o anumită greutate și fiind atât de lucioase, fără asperități, pot aluneca din vagin mai rău ca un săpun pus pe șotii între mâini umede. Ceea ce reprezintă deja, în sine, o indicație destul de clară a tonicității vaginului unei femei.
Dacă e tonic, îl poate reține, fără greutate. Dacă nu, înghite pastila amară și se bucură că a fost atât de inspirată încât să le comande. Sau că a avut un soț/amant inspirat să i le ofere… deși mi se pare cam nepotrivit să aleagă el singur care cristale anume, având în vedere relația extrem de intimă dintre femeie și respectivul cadou.
Cu alte cuvinte, tonicitatea acelui templu sacru este în sine o unitate de măsură a energiei Tao feminine.
Scopul fiind, cu răbdare și pasiune, să fii în stare să introduci în vagin Yoni cel mai mic, să reușești să simți exact unde se află, și să poți contracta, voluntar și pe segmente oarecum, mușchii circumferici ai canalului vaginal, încăt piatra să “ruleze” înspre adânc și înapoi spre suprafață. Fără să o pierzi.
Imaginează pe cineva care ar cânta la flaut, exact la fel…
E un fost actor porno, un spaniol destul de magnetic în felul lui, José Toiràn, care s-a reconvertit – după ce a fost instruit de către Maître Mantak Chia – devenind astfel instructor de sexualitate transcendentală taoistă.
Sunt video pe Youtube în care explică foarte frumos ce este femeia multiorgasmică (sau femeia-fântână), ce anume exact este energia sexuală în tradiția Tao și cum ejacularea este, în cele mai multe cazuri, o risipă de energie vitală, deoarece frumusețea și intensitatea unui act sexual nu poate fi exprimată în ejaculare, bien au contraire.
José explică de asemenea că o femeie, așezată “à califourchon” poate „cânta” vaginal din acel flaut magic, ondulând împreună și respirând la unison cu bărbatul de sub ea, care o poate astfel conduce spre vârfuri de plăcere mai înalte decât Olimpul.
Și la asta, eu spun amin!
Nu vom fi niciodată actori faimoși, care să joace în Casablanca sau Titanic. Nu vom descoperi nici o galaxie paralelă și nici o nouă teorie a bang-bingului. Nu vom deveni Prim-Miniștri sau Regi/Regine în nici o țară de pe planeta aceasta… ceea ce e trist, chiar nedrept, dar suportabil.
În schimb… zic eu așa, după mintea mea, că nu e niciodată prea târziu să ne (re)inventăm o sexualitate împlinită, pe deplin exprimată, cu tot elanul energetic Tao, la înălțimea dorințelor și a așteptărilor noastre legitime.
Infinite love, my darling.
Asta sigur putem face. Dacă tot suntem carantinați…
Amalia
PS: José explică bărbaților ce și cum energia Tao masculină și cum să prelungești actul sexual aproape la nesfârșit. Aviz amatorilor.